Retrouvez ici notre actualité, les projets en cours ou terminés ainsi que les nouveaux projets, les plans 3D, ou simplement des inspirations et des articles intéressants.

N’hésitez pas à visiter notre page Facebook !

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 days ago

Renovating a narrow ground floor into an open and bright space wher custom-built furnitures play a key role in the project involves a troughtfull design approach. The goal is to maximize natural light and creat a sense of openness #MAInterieur #design #ilovemyjob #interiorarchitecture #interiordesign #lighting #MAInterieur #perspectives Voir plusVoir moins

Renovating a narrow ground floor into an open and bright space wher custom-built furnitures play a key role in the project involves a troughtfull design approach. The goal is to maximize natural light and creat a sense of openness #mainterieur #design #ilovemyjob #interiorarchitecture #interiordesign #lighting #MAInterieur #PERSPECTIVESImage attachmentImage attachment+1Image attachment

0 CommentairesComment on Facebook

1 month ago

This project offers open volumes that create perspectives from one space to another. The kitchen and dining area on the garden side of the cathedral-ceilinged volume offers direct access to the outdoors. The living and study area on the first floor is also directly accessible. #ilovemyjob #MAInterieur #interiordesign #MAInterieur #perspectives #interiorarchitecture #design #lighting #kingsshopslighting Voir plusVoir moins

This project offers open volumes that create perspectives from one space to another. The kitchen and dining area on the garden side of the cathedral-ceilinged volume offers direct access to the outdoors. The living and study area on the first floor is also directly accessible. #ilovemyjob #mainterieur #interiordesign #MAInterieur #PERSPECTIVES #interiorarchitecture #design #lighting #kingsshopslightingImage attachmentImage attachment

0 CommentairesComment on Facebook

1 month ago

After the living room and its office area, it's time for the master suite: the view plunges down to the garden from the bedroom, and the bathroom has been treated to a warm and welcoming atmosphere. #MAInterieur #mainterieur #interiordesign #design #PERSPECTIVES #relaxtime #ilovemyjob #interiorarchitecture #bathroomdesign Voir plusVoir moins

After the living room and its office area, its time for the master suite: the view plunges down to the garden from the bedroom, and the bathroom has been treated to a warm and welcoming atmosphere. #MAInterieur #mainterieur #interiordesign #design #PERSPECTIVES #relaxtime #ilovemyjob #interiorarchitecture #bathroomdesignImage attachmentImage attachment

3 CommentairesComment on Facebook

Bravo MA Interieur. Beaucoup de chaleur, en effet. 👏

Très beau et lumineux, on se croirait en vacances dans un hôtel! Super!

👏👍

2 months ago

Our aim is always to meet our customers' requirements, but also to adapt our spaces to their lifestyles: to create a living space that also includes an office area for teleworking, which has become the norm. Here is our creation #interiordesign #ilovemyjob #interiorarchitecture #interiorfurniture #PERSPECTIVES #design #lighting #relaxtime #MAInterieur Voir plusVoir moins

Our aim is always to meet our customers requirements, but also to adapt our spaces to their lifestyles: to create a living space that also includes an office area for teleworking, which has become the norm. Here is our creation #interiordesign #ilovemyjob #interiorarchitecture #interiorfurniture #PERSPECTIVES #design #lighting #relaxtime #MAInterieurImage attachmentImage attachment

1 CommentaireComment on Facebook

🤩 très beau 👏

4 months ago

Renovation of a villa in Lasne. One of the projects for summer 2023, we had to carry out the renovation of the entire villa in a very short time in order to allow clients to move in at the end of the summer. The challenge was met successfully thanks to the teams from C5M and Philippe Apers Peintures. Here are the first photos of the living room.
What do you think? #interiorarchitecture #interiordesign #MAInterieur #MAInterieur #ilovemyjob #colors #interiorfurniture
Voir plusVoir moins

Renovation of a villa in Lasne. One of the projects for summer 2023, we had to carry out the renovation of the entire villa in a very short time in order to allow clients to move in at the end of the summer. The challenge was met successfully thanks to the teams from C5M and Philippe Apers Peintures. Here are the first photos of the living room.
What do you think?  #interiorarchitecture #interiordesign #mainterieur #MAInterieur #ilovemyjob #colors #interiorfurnitureImage attachmentImage attachment

1 CommentaireComment on Facebook

👍

5 months ago

MAS museum: incredible deconstructivism building. At first you see the brick wall in contrast with the glass window that gives an impression of floating. As you walk closer, you discover glass structure is curved. #masmuseum #antwerp #MAInterieur #visitarchitecture #glasswall Voir plusVoir moins

MAS museum: incredible deconstructivism building. At first you see the brick wall in contrast with the glass window that gives an impression of  floating. As you walk closer, you discover glass structure is curved. #masmuseum #antwerp #mainterieur #visitarchitecture #glasswallImage attachmentImage attachment+2Image attachment

0 CommentairesComment on Facebook

5 months ago

Millenium-Properties et MA Intérieur – partie 2 Voir plusVoir moins

0 CommentairesComment on Facebook

6 months ago

BEFORE- AFTER, the same place before and after renovation work on a Brussels flat, or how to redesign the volumes to allow natural light to flow through the flat.
What do you think? #design #interiordesign #perspectives #interiorarchitecture #MAInterieur #ilovemyjob #kingsshops #MAInterieur #lighting #kingsshopslighting
Voir plusVoir moins

BEFORE- AFTER, the same place before and after renovation work on a Brussels flat, or how to redesign the volumes to allow natural light to flow through the flat.
What do you think? #design #interiordesign #PERSPECTIVES #interiorarchitecture #mainterieur #ilovemyjob #kingsshops #MAInterieur #lighting #kingsshopslightingImage attachment

0 CommentairesComment on Facebook

6 months ago

Opening up the spaces: this was the client's request for this Brussels flat, whose initial volumes included a long, narrow corridor leading to the adjoining rooms. The result: the wall has been knocked down and the new volumes house the kitchen and living areas. As for the bathroom, it benefits from a beautiful space with a view over the interior of the island. What do you think? #interiorarchitecture #mainterieur #kingsshops #design #interiordesign #ilovemyjob #bathroomdesign #MAInterieur #PERSPECTIVES #lighting #venetacucine #whitekitchen Voir plusVoir moins

Opening up the spaces: this was the clients request for this Brussels flat, whose initial volumes included a long, narrow corridor leading to the adjoining rooms. The result: the wall has been knocked down and the new volumes house the kitchen and living areas. As for the bathroom, it benefits from a beautiful space with a view over the interior of the island. What do you think? #interiorarchitecture #mainterieur #kingsshops #design #interiordesign #ilovemyjob #bathroomdesign #MAInterieur #PERSPECTIVES #lighting #venetacucine #whitekitchenImage attachmentImage attachment+2Image attachment

6 CommentairesComment on Facebook

👍👌🙌

Splendide !!!

Bonjour la rénovation est superbe Par contre puis je avoir la marque des rails de spots qui sont superbes et raffinés

Afficher plus

6 months ago

Setting up a family room: a place to relax with the family. What do you think about integrating the television into the Macassar wood wall unit? #interiordesign #interiorarchitecture #design #MAInterieur #kingsshops #macassar #relaxtime #ilovemyjob Voir plusVoir moins

Setting up a family room: a place to relax with the family. What do you think about integrating the television into the Macassar wood wall unit? #interiordesign #interiorarchitecture #design #mainterieur #kingsshops #macassar #relaxtime #ilovemyjob

3 CommentairesComment on Facebook

Super!

Magnifique 😍

Top

6 months ago

Creation of a master bathroom: the water green tiling brings softness complemented by the shape of the free-standing bathtub conducive to relaxation. The marble sink on a light oak cabinet completes the ensemble #design #MAInterieur #interiorarchitecture #interiordesign #bathroomdesign Voir plusVoir moins

Creation of a master bathroom: the water green tiling brings softness complemented by the shape of the free-standing bathtub conducive to relaxation. The marble sink on a light oak cabinet completes the ensemble #design #mainterieur #interiorarchitecture #interiordesign #bathroomdesignImage attachmentImage attachment

0 CommentairesComment on Facebook

Load more
Partager :